Luksuz in pol

FOTO: To je najdražje stanovanje v Sloveniji, ki stane 2 milijona in pol

P.K.
7. 11. 2022, 19.18
Posodobljeno: 7. 11. 2022, 19.50
Deli članek:

Če se sprašujete, koliko stane najdražja stanovanjska nepremičnina ta trenutek pri nas, imamo odgovor na to vprašanje. Številka vas bo posedla, saj zanj pričakujejo 2 milijona in pol evrov.

nepremicnine.net
Veliko je več kot 300 kvadratnih metrov.

Njegov lastnik namreč želi za stanovanje v centru Ljubljane (na Slovenski cesti) iztržiti vrtoglavih 8.500 evrov na kvadratni meter. Oglašujejo ga kar kot "hišo v hiši".

Nepremičnina meri malo več kot 300 kvadratnih metrov in se nahaja na vrhu večstanovanjskega vila bloka imenovanega Vila Dalmatinka, nasproti SNG Drama. "Stanovanje ima funkcionalen tloris in izjemo prostorno teraso z možnostjo postavitve masažne kadi. Sestavljeno je iz bivalnega dela s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, štirih spalnic in treh kopalnic," je zapisano v oglasu.

nepremicnine.net
Njegova terasa.

Posebnost stanovanja je gotovo studio, povsem na vrhu stavbe, v izmeri 50 kvadratov, ki ga obdajata dve terasi, orientirani na vse strani neba, kar ponuja razgled na Ljubljanski grad in okolico.

nepremicnine.net
Tak razgled ima.

Posebnost nepremičnine je še, da bodo njegovemu bodočemu lastniku po potrebi omogočene tudi vse hotelske usluge, celo popravila oz. vzdrževanje bo na voljo v sklopu bivalne površine.

nepremicnine.net
Na Slovenski cesti, zraven SNG Drama, stoji Vila Dalmatinka.