Poglejte, kaj sta ob tem storila voznika in potniki

Neverjetna prigoda: Ženska rodila med vožnjo s FlixBusom

P.K.
30. 8. 2022, 11.17
Posodobljeno: 30. 8. 2022, 11.49
Deli članek:

FlixBus, nemška blagovna znamka, ki ponuja medkrajevne avtobusne storitve v Evropi - in jo nemalokrat zasledimo tudi na slovenskih cestah - priča o dramatičnem dogodku.

Facebook
Kakšna neverjetna prigoda!

Na liniji med Parizom in Varšavo je prišlo do neobičajnega dogajanja. Blizu poljskega kraja Poznanj ob reki Varti, se je 17. avgusta odvijala drama, saj se je "v potniški kabini pojavil nepričakovan potnik," so sporočili iz družbe za prevoze.

Kaj se je zgodilo?

Ena od potnic je bila tudi visoko noseča ženska, ki je med potovanjem doživela popadke. Ti so iz minute v minuto postajali vse pogostejši in močnejši, da je na koncu svojega otroka povila kar na avtobusu! "Situacija je bila zelo burna, a zahvaljujoče voznikoma in ostalim potnikom, ki so hitro reagirali in ženski nudili podporo, se je rodil zdrav deček," so zadovoljni, da se je vse srečno končalo, sporočili iz družbe. Mamico in fantka so nato z rešilcem odpeljali v najbližjo bolnišnico.

Povedali so še, da so dečku izročili darilo; brezplačne vožnje za avtobusom in vlakom do 18. leta starosti. Prikupna je bila tudi poteza podjetja, ko je na avtobusni digitalni ekran namesto napisa, v kateri kraj potuje, navedel: "Baby bus".