Iščejo psičko

FOTO: Bibo pogrešajo že dva tedna! Bojijo se, da so jo odpeljali

G.G.
11. 4. 2018, 09.42
Posodobljeno: 12. 4. 2018, 09.41
Deli članek:

Družina iz vasi Skrovnik v bližini Sevnice že 14 dni pogreša psičko Bibo. Iskali so jo v vasi, klicali zavetišča za živali, a je doslej niso našli. Če ste jo videli, jim sporočite.

Osebni arhiv
Psičko Bibo bi hitro prepoznali po različni barvi očes.

Psi pogosto postanejo člani družine in ko se jim pripeti kaj hudega, so njihovi lastniki zelo zaskrbljeni. Še težje trenutke preživljajo, če se njihovi štirinožni prijatelji izgubijo ali izginejo.

Če smo včeraj poročali o srečnem razpletu iskanja pogrešane višavske terierke Miše, pa danes izpostavljamo primer izgubljene psičke Bibe iz vasice Skrovnik v občini Sevnica. 6-letna psička pasme Cavalier King Charles španjel ali krajše kar Kavalir je izginila pred 14 dnevi. Takrat je bila, kot po navadi, pred hišo v družbi svojih dveh mladičkov. Za Bibo bi bilo skrajno nenavadno, da bi mladička, ki sta na varnem doma, kar tako zapustila.

Osebni arhiv
Biba se je navezala na najditeljico, ki je v težkih trenutkih poskrbela zanjo.

Njeni skrbniki so pregledali okolico, povprašali po vasi, poklicali zavetišča za živali v Trebnje in Sevnico, a Bibe niso našli. Opazil je ni nihče od vaščanov. Njenim gospodarjem se porajajo mračne slutnje. Ker je Biba zelo zaupljiva tudi do tujcev in se izjemno rada vozi z avtomobilom, dopuščajo možnost, da jo je kdo odpeljal.

Če ste torej opazili črno-belo psičko pasme Kavalir, ki ima šarenice različnih barv, pokličite na telefonsko številko njene lastnice 040 625 255.