sLOVEerotika

Naj vas Božiček letos obišče prej – podarite si večer v vroči družbi

Oglasno sporočilo
25. 11. 2017, 17.57
Posodobljeno: 1. 12. 2017, 08.54
Deli članek:

Od petka do nedelje, 1.-3. decembra, bo v Celju 10. mednarodni erotični sejem sLOVErotika.

Promocijsko gradivo

Jubilejna ponovitev sejma prinaša dogajanje v novi, večji dvorani L1, ki bo omogočila več intime in nova vizualna doživetja. V treh večerih se bo zgodilo več kot 70 nastopov na glavnem odru sejma ter v treh spremljajočih mini teatrih, ki bodo tematsko obarvani.

Na sLOVErotiko po ideje za lepšo spolnost

Prvič bo na sejmu predstavljena umetnost zapeljevanja in masaže ter čutnost tantrične spolnosti, s katero se bo mogoče od blizu spoznati v mini teatru Tantra Experiences. Teater Fantasy Adventures bo namenjen izključno obiskovalkam, posebej ljubiteljicam izklesanih teles vročih slačifantov ter doživetij v slogu knjižne erotične uspešnice 50 odtenkov. Teater X Files pa bo navdušil gejevsko in lezbično publiko ter ljubitelje trdoerotičnih performansov v živo.

Med showi na odru in v mini teatrih si bodo obiskovalci sejma lahko ogledali in izbrali med ponudbo modnega erotičnega perila in različnih erotičnih pripomočkov za popestritev posteljnih užitkov. Ti so vse bolj tudi tehnološko navdahnjeni, saj jih je mogoče upravljati na daljavo s pametnim mobilnim telefonom. Veliko zanimanje je tudi za kolekcijo BDSM igrač za pare po vzoru 50 odtenkov, vse več je povpraševanja po analnih čepih z živalskimi repki, zadnji prodajni hit pa so tudi izdelki iz najbolj znane spletne strani za odrasle na svetu Pornhub.

Prva dva večera do 1. ure zjutraj – Akcija 3 + 1 v nedeljo

Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe. Za tretji sejemski dan v nedeljo (3.12.) so v Celjskem sejmu znova pripravili posebno akcijo 3 + 1. Pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, četrto vstopnico podarijo. Vse štiri osebe morajo sočasno vstopiti na sejem. Več o dnevnem programu, nastopajočih erotičnih zvezdnicah in zvezdnikih ter ponudbi razstavljavcih na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si.

Srečni nagrajenci so:

  • Robert Tornar,
  • Marjana Poharnik,
  • Slavica Solatnik,
  • Mihael Sitar ,
  • Sergeja Gorenjec Očko. Čestitamo! 

Promocijsko gradivo

Promocijsko gradivo