Na Bledu

Tecimo zanje, podarimo jim boljši jutri

sr
16. 9. 2017, 08.00
Deli članek:

Dobrodelni Svet24 na blejski Promenadi v soboto, 23. septembra, s Klemnom Bunderlo, Čuki, F & B Acrobatics, Urško Žolnir in drugimi, kjer se bo teklo in hodilo ter prispevalo za dober namen.

Teja Kralj
Tek na štiri kilometre so odprli otroci s posebnimi potrebami.

Vsak udeleženec prejme topel obrok, vodo in darilno vrečko z majico ter promocijskimi izdelki pokroviteljev.

V soboto, 23. septembra, se bo na Promenadi in v neposredni bližini Blejskega jezera v organizaciji našega časopisa odvijal dobrodelni dan za pomoč družinam otrok s posebnimi potrebami, imenovan Dobrodelni Svet24. Namen dogodka je zbiranje sredstev za družine otrok s posebnimi potrebami, ki smo jih vsak četrtek predstavljali v dnevnem časopisu Novice Svet24. To je že druga izdaja dogodka, ki smo ga uspešno začeli lani, s prireditvijo v Piranu.  

Prijave so že odprte!

Turistična patrulja 2017
Ob 11.30 bomo razglasili zmagovalca Turistične patrulje za leto 2017, v kateri so bralci dnevnega časopisa Novice Svet24 in Radia Aktual med 15 slovenskimi občinami izbrali turistom najprijaznejšo.

Za dober namen boste lahko tekli ali se udeležili nordijske hoje. Na spletni strani http://odkrito.si/dobrodelni-tek-svet24 najdete program prireditve, najnovejše informacije, podatke o posameznih disciplinah in spremljevalnem programu. V nordijski hoji se boste preizkusili na štirih razdaljah – 3,5, 5,8 in 10 kilometrov; na poti okoli Blejskega jezera in po bližnji okolici vas bodo spremljali člani demonstratorske vrste in učitelji nordijske hoje pri SZS ZUTS. Tisti nekoliko lažjih nog se lahko preizkusite v teku okrog Blejskega jezera, in sicer se lahko odločite za en krog (6 km) ali dva kroga (12 km). Do 20. septembra bodo odrasli ob prijavi za tek ali nordijsko hojo plačali 15 evrov (na dan dogodka bo treba plačati 5 evrov več), otroci do 15. leta pa 5 evrov. V sodelovanju s podjetjem Lidl Slovenija smo poskrbeli tudi za najmlajše – prijavite jih lahko na ZDRAVKOV OTROŠKI TEK, 150-metrsko preizkušnjo po Promenadi.

Pomagate lahko že danes!

Informacije
Vse na enem mestu Na spletni strani http://odkrito.si/dobrodelni-tek-svet24 boste našli program prireditve in vse informacije.

Sredstva za družine otrok s posebnimi potrebami lahko nakažete na TRR SI56 0510 0801 5311 248 (odprt pri Abanki, d. d.), pri čemer v NAMEN NAKAZILA vpišite Dobrodelni Svet24, v SKLIC vpišite CHAR in potem 00 2017 – datum nakazila. Lahko pa pošljete SMS z vsebino KROG5 na številko 1919 in za družine otrok s posebnimi potrebami boste prispevali 5 evrov.

Se vidimo 23. septembra na Bledu. Pridružite se nam!