Spodobno povabilo

FOTO: Vujović pri Pahorju, ta na tekmo

S.R./STA
6. 4. 2017, 16.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Predsednik republike Borut Pahor je danes v svojih prostorih gostil selektorja slovenske moške rokometne reprezentance Veselina Vujovića.

Anže Malovrh/STA
Predsednik republike Borut Pahor je sprejel selektorja slovenske moške rokometne reprezentance Veselina Vujovića in direktorja moških reprezentanc pri Rokometni zvezi Slovenije Uroša Mohoriča.

Slovenski predsednik Borut Pahor je danes sprejel Veselina Vujovića, selektorja slovenske moške rokometne reprezentance, ob tej priložnosti pa je Vujović predsednika tudi povabil na kvalifikacijsko tekmo za uvrstitev na evropsko prvenstvo z Nemci 3. maja v Ljubljani.

Anže Malovrh/STA
Borut Pahor, Veselin Vujovića in Uroš Mohorič.

Pahor je povabilo, ki sta ga na današnjem sprejemu v predsedniški palači izrekla selektor Vujović in Uroš Mohorič, direktor moških reprezentanc pri Rokometni zvezi Slovenije, sprejel in dejal, da bo z veseljem prišel spodbujat ekipo, ki je pred kratkim osvojila tretje mesto na svetovnem rokometnem prvenstvu v Franciji in vsem pokazala, kako se s kolektivno igro, veliko borbenostjo ter trdno samozavestjo lahko doseže, kar se zdi nemogoče, so sporočili iz urada predsednika.

Slovenska reprezentanca je v skupni 5 v kvalifikacijah za EP 2018 na drugem mestu s točko zaostanka za Nemčijo. Edini neporaženi ekipi v tej skupini se bosta v naslednjem krogu pomerili 3. maja v dvorani Stožice v Ljubljani.