"Dve vzgojni"

Zvezdnik Big Brotherja premikastil partnerja svoje bivše

mv
28. 2. 2017, 19.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V nedeljo zjutraj, okrog pol sedme ure, je v Kranju prišlo do pretepa, v katerem je bil udeležen Simon Kostanjšek, sicer nekdanji tekmovalec resničnostnega šova Big Brother.

Arhiv
Simon Kostanjšek je nastopal v lanski ediciji resničnostnega šova Big Brother.

Nekateri tekmovalci resničnostnih oddaj po zaključku snemanja zabavnih vsebin vendarle ostajajo relevantni, a velikokrat zaradi nečednih govoric, burnih izjav in celo nasilnih dogodkov. Nekdanji udeleženec šova Big Brother Simon Kostanjšek je po zaključku pustnega rajanja v Kranju obračunal s partnerjem svoje bivše žene Katarine.

Na družbenih omrežjih so se znova pojavile govorice o nasilnem obnašanju podjetnika Simona Kostanjška. Tokrat se je zapletel v spor s Katarininim sedanjim partnerjem. Po besedah prič naj bi se pretep zgodil v nedeljskih jutranjih urah na kranjskih ulicah. Sedemindvajsetletni moški naj bi zaustavil avto in nagovoril Kostanjška, ki se je približal vozilu in ga skozi okno nekajkrat udaril. Nato naj bi po besedah prič odprl vrata avtomobila in nadaljeval z udrihanjem po sedemindvajsetletniku. Ta jo je odnesel s poškodbami obraza; poleg modric in odrgnin je utrpel poškodbo ustnice, ki so jo zdravniki morali oskrbeti s sedmimi šivi. Bojan Kos s Policijske uprave Kranj nam je povedal, da o dogodku policisti še vodijo postopek in zbirajo obvestila o lahki telesni poškodbi osebe.

»Res je, udaril sem ga« 

Poklicali smo Simona Kostanjška in preverili govorice o njegovi vpletenosti. Povedal nam je, da fizičnega obračuna ne zanika, in dodal, da naj bi ga sedanji partner bivše žene že lep čas provociral. Po njegovih besedah ga je razjezil odnos, ki ga ima partner bivše žene do njegovih otrok. »Lepo se mu razložil, da mi otroci pomenijo največ na svetu, in mu zagrozil, naj s tem preneha, vendar so se provokacije nadaljevale,« je dejal. Po njegovih besedah mu je prekipelo takrat, ko naj bi ga bivša žena, njen fant in nekdanja partnerica družno blatili prek družbenega omrežja. »Res je, najina avtomobila sta se srečala na Kokrici, izstopil sem iz avta in mu v trenutku šibkosti prisolil dve vzgojni. Potem se mi je za izzivanje opravičil,« je svoje videnje dogodka pojasnil Kostanjšek in dodal, da do sedemindvajsetletnika nima osebnih zamer.

Zgodovina napadov, groženj in žalitev

Kot so že večkrat poročali mediji, naj bi bil v preteklosti Kostanjšek nekajkrat vpleten v podajanje groženj in družinsko nasilje, kar je sam večkrat zanikal. S takratno ženo Katarino sta še pred njegovim vstopom v hišo Velikega brata imela težave. Ko so se mediji razpisali o pretepanju žene, je Simon govorice o fizičnem obračunavanju zanikal, a vseeno priznal, da sta v zakonu imela številna nesoglasja. Po koncu snemanja oddaje je naposled prišlo do ločitve, a sporov med očetom in materjo dveh otrok, kot kaže, še ni konec.