Slovenija

MOS v Celju odprl svoja vrata

NN
9. 9. 2015, 13.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

48. MOS v Celju od torka do nedelje – Cenejši nakupi, brezplačna svetovanja in doživetja za celo družino.

Največji sejem v regiji 48. MOS letos v Celju poteka od torka do nedelje (8.-13. september 2015). V Celjskem sejmu so letos ohranili simbolično vstopnino prvi dan sejma (8.9.), ko lahko obiskovalci za vstopnico odštejejo le 2 evra. Ostale sejemske dneve pa lahko obiskovalci cenejše vstopnice izkoristijo vsak dan po 16. uri. Sejemsko dogajanje bodo popestrile posebne vsebine za posamezne  ciljne skupine, veliko novosti in sejemskih popustov pa napovedujejo tudi razstavljavci. V Celjskem sejmu obiskovalce vabijo, da si dnevni program dogajanja pred obiskom sejmišča ogledajo na www.ce-sejem.si.

Vsebina MOSa je letos še bogatejša. Na svoj račun bodo prišli vsi ljubitelji aktivnega preživljanja prostega časa v naravi, saj je na MOSu 1. velika razstava kampinga in karavaninga, na sejmu bodo opozorili na pomen lesa kot strateške surovine, prvič v Sloveniji pa je na enem mestu celovito predstavljeno področje e-mobilnosti. V Celju se predstavlja več kot 1500 razstavljavcev iz 36 držav.

Učinkovita raba energije in okolju prijazni izdelki v ospredju

Na 48. MOS so sicer tradicionalno najbolj zastopana podjetja, ki so ponudniki izdelkov in storitev na področju zaključnih del v gradbeništvu, najboljši domači in tuji ponudniki izdelkov in storitev za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, ter materialov za energetsko učinkovito gradnjo ali obnovo stanovanjskih in industrijskih stavb. Rdeča nit predstavljenih vsebin je energetska učinkovitost in odgovornost do okolja. Obiskovalcem 48. MOS bodo brezplačne nasvete o učinkoviti rabi energije in uporabi obnovljivih virov energije posredovali neodvisni energetski svetovalci mreže ENSVET.

MOSova doživetja prinašajo poučno zabavo za vse generacije

MOSova doživetja letos prinašajo glasbeno-plesno dogajanja na odru v atriju sejmišča in testne vožnje z električnimi vozili. V Outdoor parku pa je na voljo mobilni adrenalinski park s preizkusi spretnosti za  celotno družino.