Slovenija

Minilo je prvo svetovno leto

S.R.
15. 3. 2014, 07.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Časopis Svet24 slavi svoj prvi rojstni dan. Naše prvo leto je bilo zanimivo, uspešno, predvsem pa smo veseli, da so nas bralci toplo sprejeli in zaradi njih še vedno rastemo.

Bilo je lani, 16. marca, ko je ekipa časnika Svet24 začela nov projekt, v katerega smo vsi verjeli in ga čutili z vsem srcem. Pričeli smo skromno, a z visokimi cilji, ki jih počasi dosegamo. Vsak cilj, ki ga dosežemo, je razlog, da si postavimo novega in tako še naprej rastemo.

Naše prvo leto je bilo svetovno v vseh pogledih in zaznamovale so ga številne zgodbe. Dregnili smo v veliko osjih gnezd, ugriznili v marsikateri prepovedani sadež in stopili na žulj številnim, ki so delali krivico. Bralci ste nam zvesto sporočali, kje vas čevelj žuli, in ste tako tudi sami postali del časopisa.

Prsti naših novinarjev so natipkali natanko 14,45 milijona črk, ki so se prelevile v 11.567 člankov.

V prvem svetovnem letu smo pomagali tudi najšibkejšim, katerih zgodbe so nas presunile do solz.

Presunile pa so nas tudi številke statistike. Prsti naših novinarjev so natipkali natanko 14,45 milijona črk, ki so se prelevile v 11.567 člankov.

A brez vas, dragi bralci, nam ne bi uspelo. Vi ste tisti, zaradi katerih se trudimo in se bomo trudili tudi v prihodnje.

Za drugo svetovno leto imamo nove cilje in načrte, za katere verjamemo, da jih bomo dosegli in se tudi naslednje leto posladkali ob slastni torti, ki so nam jo letos z veliko ljubezni spekli v kavarni Pod vodo.

Dobra ekipa pa ne uspe brez dobre vodje, zato smo novinarji izjemno hvaležni glavni urednici Karmen Špacapan, ki je ob tej priložnosti dejala: »Eni so dvomili v nas, mi pa smo verjeli v svoj uspeh in dosegli smo ga! Dnevno dobivamo pohvale, bralci nas kličejo in nam zaupajo svoje stiske, z nami delijo izkušnje in nas prosijo za pomoč. Postali smo tudi njihov glas in razkrivamo zgodbe, ki jih drugje zamolčijo. Prepričana sem, da je ta uspeh rezultat neverjetne in mladostne energije, ki je vsak dan prisotna v naši ekipi, ter iskrene kolegialnosti. Veseli smo, dragi naši bralci, da nas imate radi … Draga naša konkurenca, vi pa se pač morate sprijazniti z nami!« Mimogrede, našo izjemno okusno torto smo dobili v KAVARNI POD VODO V BTC-ju: http://kavarnapodvodo.si/slascicarna/