Slovenija

Za sabo pustila pravi svinjak!

28. 11. 2013, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Na nas se je obrnila študentka Tjaša Ž., jezna in razočarana nad svojim najemodajalcem, ki naj bi jo, tako rekoč čez noč, postavil na cesto, ob tem pa celo zadržal del preveč plačane najemnine. Ko smo njene trditve preverili pri najemodajalcu, smo naleteli na popolnoma drugačno zgodbo.

Svet24

Umazano! Tjaša Ž. se je v Brežice preselila zaradi študija. Kot nam je povedala, je do najemnega stanovanja prišla zelo težko, saj so Brežice majhen kraj in nepremičnin, ki se oddajajo, ni veliko. A imela je srečo in je našla najemodajalca, ki ji je v zameno za 250 evrov najemnine v uporabo odstopil v stanovanje preurejen poslovni prostor v pritličju stanovanjske hiše. Garsonjera ima kopalnico, manjši kuhinjski kot in bivalno-spalni prostor. Tjaša je z najemodajalcem Antonom K. sklenila najemno pogodbo za obdobje treh let, v kateri sta določila, da ima lahko v stanovanju kužka, poleg nje pa lahko tam biva tudi njen fant.

''Ampak to ni bilo najhuje; v stanovanju se je dogajalo marsikaj. Tjaša se je s fantom neprestano prepirala, večkrat sta bila tudi nasilna drug do drugega, vpitja in dretja ni bilo nikoli konec! 

Kaj vse groznega se je še dogajalo in kaj vse je Tjaša imela po navedbah gospoda Antona v stanovanju, pa si preberite v današnji številki časopisa Svet24.