Slovenija

Se je Janez Janša ujel v past fanta Eve Irgl?

Č.K.
28. 11. 2013, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Na svetovnem spletu se je pojavil videoposnetek (avtor ga poimenuje kar dokumentarec), ki z zornega kota največje opozicijske stranke SDS in njenega predsednika Janeza Janše prikazuje, kako komunisti že 25 let preganjajo Janeza Janšo. Ali je dokumentarec pristen pokazatelj stanja v Sloveniji, pa ocenite kar sami.

Potem ko se je prah, ki ga je s svojo resolucijo o stanju v Sloveniji sredi septembra dvignila Evropska ljudska stranka (EPP), je za nov škandal poskrbel dokumentarec Slovenija, 25 pozneje, ki prikazuje proces osamosvojitve in tranzicije v Sloveniji. Dokumentarec v ospredje postavlja Janeza Janšo kot glavnega osamosvojitelja in človeka, brez katerega si ni mogoče predstavljati samostojne Slovenije. Posnetek je na medmrežju objavil uporabnik Matej Novak, ki je pred meseci objavil tudi sporni posnetek Evropa je banda lopovska, kjer premierka Alenka Bratušek v Stožicah prepeva in ploska skladbi Banda kravatarska. 

Sicer pa se Janez Janša ni znašel v škripcih le zaradi svojih izjav in domnevno spornih poslov ampak tudi zaradi posebne tiralice na kateri med drugim piše, da je pobegnil v tujino. Več pa preberite v današnji tiskani izdaji!