Slovenija

Čez dvajset let nas čaka obilje

Katja Božič
26. 11. 2013, 14.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Svetovno znana zdravilka in terapevtka Diana Cooper že več desetletij ljudem prenaša angelska sporočila. Potem ko je izdala knjigo Prelomno leto 2012, v kateri je med drugim zapisala, da prihajajo na zemljo osupljive energije, ki nas skozi dvajsetletno obdobje ženejo v novo zlato dobo, je napisala knjigo Prehajanje v zlato dobo leta 2032. V njej se je osredotočila na podnebne, politične in duhovne napovedi – ter seveda z njimi vzbudila veliko zanimanje.

Kako se je začelo vaše duhovno popotovanje?

Pri dvainštiridesetih letih sem bila v osebni stiski, osamljena in obupana. Čeprav nisem bila verna, sem prosila vesolje za pomoč. V eni uri se je pred menoj pojavil prelep velik angel. Pokazal mi je mojo prihodnost, razodel, da bom duhovna učiteljica. Takrat mi to sicer ni nič pomenilo, a sem se vseeno odločila za tečaja hipnoze in zdravilstva. Deset let pozneje se je angel vrnil in me prosil, ali bi lahko med ljudmi širila sporočila angelov, pa sem začela.

Kako dobivate informacije, jim vedno sledite?

Seveda, kadar mi vodniki ali angeli nekaj sporočijo, informacije takoj predam naprej, zato mi zaupajo. Sporočila dobivam v različnih oblikah: pogosto telepatsko, včasih v obliki videnj.

Ena vaših zelo priljubljenih knjig je Prehajanje v zlato dobo leta 2032. Kako je nastala?

Po izdaji knjige Prelomno leto 2012 (2012 and Beyond), po kateri so veliko povpraševali, so me založniki enostavno prosili, ali bi z nadaljevanjem ljudem pomagala doumeti vizijo zlate dobe.

O kakšnem prehajanju govorite?

Svet se iz tretje dimenzije premika v peto. Ljudje morajo popolnoma spremeniti zavest. Kot bi se iz hiške selili v nebotičnik. Pregledati moramo vse predale, omare, kleti in podstrešje ter dobro premisliti, česa se bomo znebili in kaj bomo nesli s seboj.

Kakšno bo življenje v zlati dobi, o kateri toliko govorite?

Paradigma pete dimenzije govori o harmoniji, sodelovanju in delovanju v najvišje dobro vseh. Vsi ljudje bodo enaki, sveta ne bomo delili na revne in bogate, častili in spoštovali bomo živali, skratka svet bo lepši in boljši.

Zakaj bo prelomno prav leto 2032?

Dvajset let je potrebnih za prehod med dimenzijami (od leta 2012, op. a.). Leta 2032 mora biti Zemlja na peti dimenziji ali vsaj na vrhu četrte. Na tej stopnji zavesti bodo vsi delovali pošteno, z integriteto. V nastajajočih duhovnih skupnostih bodo ljudje sodelovali, delili in bodo samozadostni. Meje med državami bodo izginile ter vse rase in kulture bodo druga drugo spoštovale. Življenje bo enostavnejše, naravnejše, sočasno se bodo razvijale duhovne tehnologije, ki nam bodo olajšale življenje. 


Več preberite v tiskani Jani (št. 48, izid: 26.11.2013).