Slovenija

Pahor: "Počutim se kot 25-letnik."

Tomaž Mihelič
6. 11. 2013, 15.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Abrahamovci se lahko pohvalijo s še enim uglednim članom: drugega novembra je prag 50 let prestopil slovenski predsednik Borut Pahor.O letih v resnici nihče ne govori z navdušenjem – višja ko je številka, hitreje pozabiš, da je pred tabo že nov rojstni dan. Nič drugače ni pri Borutu Pahorju, česar presenetljivo ne skriva.

arhiv Lady

Brez zadržkov priznava, da še zna obuditi občutke, ki jih je imel pri petindvajsetih. Celo javnost pa se strinja, da mu ne po videzu ne po energiji ne bi pripisali pol stoletja. Kompliment o dobrem videzu prija vsakomur, tudi predsedniku, ki pogosto sliši, da je še vedno atraktiven. Kakšno pohvalo je prav gotovo dobil tudi na deževno soboto, ko ga je prav na rojstni dan obiskal sam monaški knez Albert.

 Borut Pahor je bil že kot otrok prikupen, v svojih zgodnjih dvajsetih pa tudi seksi. Vsaj takšni morajo biti manekeni in ni skrivnost, da se je predsednik v študentskih letih ukvarjal z manekenstvom. Bistroumen in iskriv duh pa ga je usmeril na politični parket. Na njem se je odlično znašel in izstopal tako po idejah kot videzu, in prav slednje je znal dobro izkoristiti pri doseganju svojih ciljev. Saj vemo, kako gre: veliko raje se pogovarjamo s pametnim in lepim kot le s pametnim. In ni greh, če imaš v genih zapisani oboje.

Več v tiskani Lady