Slovenija

Pri Puconcih v pretepu in streljanju ranjen moški

Gabriel Toplak
20. 9. 2013, 09.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so bili v četrtek, okoli 18. ure obveščeni, da je zunaj naselja Puconci prišlo do pretepa med dvema osebama, v katerem je bila ena oseba lažje in pa huje telesno poškodovana.

Zajem zaslonske slike
Zakaj sta se sprla, še ni znano,

V prepiru pa je bilo uporabljeno strelno orožje. Osebi sta bili z reševalnim vozilom odpeljani v murskosoboško splošno bolnišnico, je sporočila Suzana Rauš, kriminalistična inšpektorica III iz Policijske uprave Murska Sobota.

V bolnišnici se za življenje ranjenega moškega zdravniki še vedno borijo. 

Nadaljevala je, da tamkajšnji policisti in kriminalisti opravljajo ogled kraja kaznivega dejanja, o katerem sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Murski Soboti in dežurni državni tožilec.

Po neuradnih podatkih, kot jih navajajo na spletnem portalu Slovenskih novic, je domačin iz okolice Puconcev šel na lov, pri sebi pa je imel lovsko puško. Na istem območju se je zadrževal tudi moški z območja Velike Polane, zato naj bi med njima prišlo do pretepa, ob tem se je puška sama sprožila in enega izmed njiju hudo ranila.

Zakaj sta se sprla, še ni znano, še pišejo, se pa v bolnišnici za življenje ranjenega moškega zdravniki še vedno borijo. Fotografija je simbolična.