Slovenija

Slovenski igralki se je obrnilo

sj
31. 8. 2013, 16.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Igralka Iva Krajnc in kreativni direktor v eni od marketinških agenciji Aljoša Bagola sta 12. avgusta postala presrečna starša male Sofie. In s tem se je njuno življenje obrnilo na glavo!

Facebook
Svet se jima je obrnil na glavo.

Ob tistih stereotipnih pričevanjih mladih staršev, da se ti bo z otrokom svet obrnil na glavo, ponavadi zamahnemo z roko. A v trenutku, ko to svoje bitje uzreš, veš, da to popolnoma drži. V hipu ti postane jasno, da bo odslej vse drugače in podrejeno popolni skrbi za otroka. Vsa tvoja odgovornost, ki je bila lahko prej veliko bolj razpršena, je sedaj osredotočena v eni točki. V tvojem otroku. Tvoje dolžnosti so jasne. In to je čudovit občutek,” pravi Iva Krajnc, ki je povedala tudi, da z dojenjem nima težav in da se po carskem rezu že dobro počuti.

Nekatere stvari za Sofio sta z Aljošo kupila, veliko sta jih pa dobila v dar ali na posodo. “Pri nekaterih starših vidiš gorečo željo, da ti kaj podarijo, pri večini pa željo, da se kakšnih stvari iz prenatrpanih omar preprosto znebijo,” je tako med drugim povedala Iva, ki uživa v vsakem skupnem trenutku s hčedko in Aljošo, ki pa je prejšnji teden že končal očetovski dopust in se vrnil v službo.