Slovenija

Poglejte, kdo je udrl v naše uredništvo!

M.V.
22. 8. 2013, 17.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Konec avgusta bomo dobili novo mis Earth Slovenije, 14 finalistk pa se že nekaj mesecev pripravlja na večer, ko bo ena od njih prevzela krono lanskoletne zmagovalke Anjeze Barbatovci, nasmejane pa so obiskale tudi naše uredništvo.

KraterMedia Agency, Svet24

»To je bilo prekrasno leto, polno potovanj in akcij, s katerimi smo opozarjali na načine, kako bolje poskrbeti za našo Zemljo,« nam je povedala Anjeza, ki je skupaj z mis osebnosti za mis Earth Jinny Ribič in finalistkami letošnjega izbora obiskala naše uredništvo. Lepotno tekmovanje mis Earth se od ostalih podobnih izborov razlikuje po tem, da zmagovalka ni le lepa, temveč resnično želi narediti nekaj za okolje.

»Sama ločujem odpadke, trudim se čim bolj zdravo živeti in s tem čim manj onesnaževati svoje okolje,« nam je povedala Anjeza, ki se bo težko poslovila od krone, a je prepričana, da bodo med finalistkami našli popolno zamenjavo zanjo. Krono bo svetlolaska predala 29. avgusta, do takrat pa bo še vedno predano opravljala svojo funkcijo. »Želim si predvsem, da bi se Slovenci zavedali, da je ločevanje odpadkov prvi korak k ohranjanju čistega okolja in glede na obiske v vseh delih države se mi zdi, da Slovenci v tem še vedno šepamo,« je za konec še dodala Anjeza.

KraterMedia Agency, Svet24
Anjeza Barbatovci v družbi mis osebnosti mis Earth Jinny Ribič in ene od finalistk.