Slovenija

Zrnec v razmerju z ženo Boruta Veselka?

mv
16. 8. 2013, 19.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred dnevi smo pisali, da naj bi se Jurij Zrnec in Sabina Kogovšek odločila, da se po težavnem letu ločita, zdaj pa so na dan prišle podrobnosti, ki so verjetno vplivale na to odločitev zakoncev. Jurij naj bi bil namreč v intimni zvezi z igralko Mašo Derganc Veselko, ki je poročena z igralcem Borutom Veselkom.

Mediaspeed
Kot v limonadi?

Gledališki igralci skupaj preživijo ogromno časa in ni skrivnost, da med njimi včasih vzplamtijo ljubezenska čustva. Kot poroča Požareport, naj bi se to zgodilo tudi Juriju Zrnecu in njegovi igralski kolegici Maši Derganc, ki je sicer poročena z igralcem Borutom Veselkom. Po neuradnih informacijah naj bi bilo njuno razmerje precej resno, portal pa piše, da naj bi Jurij v eni od trgovin v starem delu mesta Maši kupil drago ročno uro. Čeprav najprej nobeden od njiju ni želel komentirati teh govoric, je Maša za medije razmerje z Zrnecem že zanikala, medtem ko on molči. Jurij je v gledališču spoznal tudi svojo (zaenkrat še) ženo Sabino Kogovšek, s katero naj bi bila trenutno v postopku ločitve, kar pomeni, da bo v kratkem samski, Maša pa je menda srečno poročena z Borutom Veselkom, ki nad govoricami o domnevnem razmerju njegove žene z Zrnecem zagotovo ne bo navdušen.

Spomnimo se …

Igralca Jurij Zrnec in Sabina Kogovšek sta nas oktobra 2012 presenetila z novico, da bosta – v želji, da bi rešila zakon – nekaj mesecev preživela ločeno. Celotno preteklo leto je bilo za slovenskega igralca precej naporno, saj je preživel pljučno embolijo in nato še poškodbo noge, letos marca pa je že vse kazalo na to, da mu bo uspelo rešiti vsaj zakon s Sabino. Par kljub domnevni ločitvi po pričevanju njunih prijateljev ostaja v dobrih odnosih, med njima je še vedno veliko spoštovanja. Večno zvestobo sta si sicer obljubila leta 2007, v petih letih sta se jima rodili dve deklici, danes štiriletna Leni in enoletna Lola.

Mediaspeed
Zrnec zaenkrat še molči