Slovenija

Zmagovalec Gostilne ujet v postelji z dvema!

mv
12. 8. 2013, 20.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Andrej Murko, zmagovalec prejšnje sezone oddaje Gostilna išče šefa, uživa v slavi, ki ga je doletela po snemanju. Pred kratkim je predal vodenje gostilne, zato ima zdaj kopico časa za lastne izzive.

YouTube, Mediaspeed

Čeprav je srečno zaljubljen v Kristino, pa na internetu lahko najdemo posnetek, v katerem se Murko zabava s kar dvema lepotičkama hkrati!Vse to seveda le za potrebe snemanja videospota za pevko Anayo, ki je Andrejeva dobra prijateljica. Ponudbo je sprejel, ker ima rad nove izkušnje, na snemanju, ki je potekalo v  Portorožu na jahti, pa je v posteljo poleg pevke spravil še eno lepotičko. A nič se ni zares zgodilo , saj je Andrej močno zaljubljen v Kristino, ki je bila tudi na snemanju. Kot nam je zaupal pred časom, se, odkar je junija ostal brez gostilne, posveča predvsem njej. »Končno bova tudi dopust lahko preživela v dvoje,« nam je zaljubljeno povedal pred nekaj tedni.

YouTube, Mediaspeed

Želi si filmske kariere

Zmagovalec resničnostnega šova, ki trenutno pospešeno dela na novih projektih, ki jih še ne želi deliti z javnostjo, ne skriva, da ga igra privlači, in z veseljem bi nastopil v kakšnem filmu. Kamer se je navadil že med snemanjem oddaje, poleg tega se lahko pohvali z izklesano postavo, ki bi jo dekleta zagotovo z veseljem še kdaj videla na malih zaslonih. V videospotu se dokaj prepričljivo valja po postelji s kar dvema hkrati, tako da naj je prepričal s svojimi igralskimi sposobnostmi. Kdo ve, morda pa bo nekoč kuhalnico res zamenjal za filmsko kariero!

YouTube, Mediaspeed

YouTube, Mediaspeed