Slovenija

Kdo preprodaja vstopnice za Modrijane?

Alesh Maatko
11. 8. 2013, 20.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Letošnja Noč Modrijanov, ki bo potekala v četrtek, 24., in v petek, 25. oktobra, prvič v večji dvorani Zlatorog v Celju, ki sprejme približno 6.000 obiskovalcev, je bila razprodana v rekordno kratkem času, v manj kot desetih minutah.

Mediaspeed

Naval na več kot zaželene vstopnice je bil ogromen, verjetno največji do sedaj v Sloveniji, saj so vstopnice za oba koncerta pošle v 26 minutah. »Modrijani se veselimo velike odgovornosti, ki nas čaka v oktobru v Celju. Vsak dan zaspimo in se prebudimo z mislijo na Noč Modrijanov. Po podatkih Eventima, ki je prodajal karte na vseh poslovalnicah, Petrolovih črpalkah in Poštah, naj bi karte za petkov večer pošle v šestih minutah, za četrtkov večer pa v 20 minutah. Vsem, ki imate vstopnice, čestitamo. Žal pa nam je, da je brez vstopnic ostalo ogromno ljudi, tudi tistih, organiziranih v večje skupine in z rezerviranimi avtobusnimi prevozi. Modrijani smo opazili preprodajo kart na določenih spletnih portalih. Informacijo o tem smo seveda že posredovali pristojnim službam. Želimo si, da bodo ukrepale, ker tovrstnega ravnanja ne podpiramo,« so dejali priljubljeni glasbeniki, ki so neskončno veseli za zaupanje in podporo.

Zagotovo je bilo mnogo bolj pričakovano povpraševanje za petkovo prireditev, ki jo bo posnela tudi televizija. Ob koncu so še presenečeno še ponovili: »Aaaaaaaaaaaa, noooro. V šestih minutah je zmanjkalo kart. Ne moremo verjeti! Hvaaaaala vam!«