Slovenija

Pogrešajo 29-letno Tino Škaper iz Podsabotina

STA / S.R.
1. 8. 2013, 11.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Od minulega petka pogrešajo 29-letno Tino Škaper iz Podsabotina v Goriških Brdih.

Dolenjski list
Pogrešajo 29-letno Tino Škaper iz Podsabotina.

Pogrešana je visoka približno 165 centimetrov, tehta približno 65 kilogramov, je temnejše polti, ima temnejše lase in ima temno-rjave oči ter tetovažo prstana na prstancu leve roke. V Policijski upravi Nova Gorica prosijo za informacije vse, ki bi kaj vedeli o njej. Pogrešana je ta dan v popoldanskih urah odšla iz Slovenskega združenja za duševno zdravje (ŠENT) s sedežem v Piranu. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je pogrešana odhod načrtovala in se s pristojnimi v piranskem ŠENT-u predhodno dogovorila, da se bo v ponedeljek tudi vrnila.

Poleg tega so policisti ugotovili, da je pogrešana v petek ob 16.50 sorodnikom telefonirala in sporočila, da se nahaja v Kopru, od takrat dalje pa se ni več oglasila.

Po sedanjih ugotovitvah je pogrešana nazadnje nosila črne dolge hlače in je imela obute japonke. S seboj pa je vzela tudi manjši rjav nahrbtnik.

Vse, ki bi pogrešano opazili ali bi kar koli vedeli o njenem izginotju, policisti prosijo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo bodisi na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.