Slovenija

Poznate to žensko?!

C.P.
22. 7. 2013, 18.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Enega od obiskovalcev nepozabne zabave, ki je minuli teden potekala v Borovnici smo obkrožili z rdečo barvo. Jo prepoznate? Čaka jo nagrada!

Srečo Cikač
Če se prepoznaš (v rdečem krogu), piši na urednistvo@svet24.si in dobila boš lepo nagrado!

Borovnica je pretekli konec tedna postala središče Slovenije. Verjeli ali ne, v mali vasici na Ljubljanskem barju se je zbralo ogromno število ljudi. Veliko jih je prišlo tudi od drugod. Razlog? Nepozabna zabava, ki sta jo 'zakuhala' dobra prijatelja, energični DJ Dady in legendarni Jasmin Stavros. 

Didžej Dady se je v petek, takoj po oddaji 60-90, ki jo na Radiu Aktual lahko poslušate vsak petek, med 17. in 20. uro, odpravil v Borovnico, kjer je potekala tamkajšnja zabava leta. Na prizorišču ga je že čakal dober prijatelj in največji žurer med hrvaškimi glasbeniki, legendarni Jasmin Stavros.

Oddaja 60-90, vsak petek, od 17. do 20. ure, na Radiu Aktual!

Pred začetkom zabave so obiskovalci dobesedno obkolili didžej Dadyja in Jasmina Stavrosa, onadva pa se nista obnašala prav nič zvezdniško. Oba sta bila na razpolago za pogovor in za fotografiranje z oboževalci, ki so tudi zaradi tega še toliko bolj uživali v že tako nepozabnem večeru.

Na oder je prvi stopil didžej Dady, ki s svojim repertoarjem 60-90 množico ogrel do te mere, da je 'vrglo ven elektriko'! Po manj ko minuti tišine, ki so jo zapolnili kriki in petje razigrane množice, je bilo vse urejeno in bučna zabava je bila še glasnejša kot prej. Medtem ko je množica plesala in 'norela' pod odrom, s katerega je v ogromne zvočnike glasbo mojstrsko spuščal Dady, je Stavros prijatelja in dogajanje opazoval kar iz občinstva.

Prijatelja sta seveda nastopila tudi skupaj!

Ko je Dady 'zakuril' ozračje, je na oder prišel legendarni Jasmin, ki je nadaljeval v toplih ritmih. Pred odrom se je kar trlo lepih žensk, ki so prepevale vse Jasminove hite.