Promet

Nesreča pri priključku Ljubljana-Šiška

sta/mv
13. 3. 2015, 16.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste se je na severni ljubljanski obvoznici zgodila prometna nesreča pri priključku Ljubljana-Šiška proti Kosezam. Vozila so na odstavnem pasu.

DARS

Zastoji nastajajo na ljubljanski obvoznici od Bežigrad proti Kosezam in v razcepu Kozarje od Brda proti Brezovici ter na cestah Brnik-Kranj, Ljubljana-Medvode in Ljubljana-Brezovica.

Primorska avtocesta bo med Kozino in Kastelcem proti Kopru v marcu zaprta vsak delavnik ponoči med 20. in 5. uro ter vsak vikend od petka od 20. ure zvečer do ponedeljka do 5. ure zjutraj. Promet v času zapore je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. V primeru slabega vremena zapore ne bo (ob predhodni najavi).

Promet skozi predor Karavanke poteka izmenično enosmerno s čakanjem pred predorom. Nočna popolna zapora je predvidena v ponedeljek.

Zaradi del bo na primorski avtocesti med cestninsko postajo Log in priključkom Brezovica proti Ljubljani, v soboto, med 8. in 22. uro, ter nedeljo, med 8. in 20. uro, zaprt vozni pas. Možni so zastoji.

V nedeljo bo zaradi del zaprta polovica štajerske avtoceste med priključkoma Celje-zahod in Arja vas proti Ljubljani približno 30 minut med 7. in 8. uro.