Promet

Kakšno je stanje na cestah

STA/M.J.
23. 11. 2014, 16.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste velja do 21. ure omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol. Zaradi del je na severni ljubljanski obvoznici zaprt vozni pas na razcepu Zadobrova iz smeri Zaloške ceste in iz smeri Sneberij proti Novim Jaršam.

Profimedia

Promet skozi predor Karavanke zaradi del poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Nočne popolne zapore so med 23. in 4.30 zjutraj.

Primorska avtocesta med razcepom Srmin in priključkom Črni Kal v smeri Ljubljane bo zaradi del zaprta do ponedeljka do 5. ure zjutraj. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

Štajerska avtocesta proti Ljubljani bo med priključkoma Vransko in Trojane zaradi del v predoru Ločica zaprta do ponedeljka do 5. ure zjutraj. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

Zaradi poplavljenih cestišč so še vedno zaprte lokalne ceste Knežak-Bač, Kozarišče-Šmarata, Planina-Unec in Laze-Planina.

Zaradi snega je zaprta cesta Mojstrana-Vrata med Peričnikom in Vrati, cesta čez prelaz Vršič pa je prevozna samo za osebna vozila z zimsko opremo.