Promet

Preberite, preden se odpravite na pot

M.J.
22. 11. 2014, 08.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na pomurski avtocesti med Lendavo in razcepom Dolga vas proti Murski Soboti zaradi kosov pnevmatike na cesti oviran promet. Na primorski avtocesti je pred priključkom Vrhnika proti Ljubljani zaradi okvare vozila oviran promet.

Radio Capris (simbolna fotografija)

Ponekod po državi gosta megla v pasovih zmanjšuje vidljivost.

Še danes bo na cesti Železniki-Bača pri Modreju med Petrovim Brdom in Podroštom zaradi del popolna zapora.

Promet skozi predor Karavanke zaradi del poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Nočne popolne zapore so med 23. in 4.30 zjutraj.

Primorska avtocesta med razcepom Srmin in priključkom Črni Kal v smeri Ljubljane bo zaradi del zaprta do ponedeljka do 5. ure zjutraj. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

Štajerska avtocesta proti Ljubljani bo med priključkoma Vransko in Trojane zaradi del v predoru Ločica zaprta do ponedeljka do 5. ure zjutraj. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

Zaradi poplav je zaprta regionalna cesta Bloška polica-Pudob pri Pudobu ter lokalni cesti Planina-Unec in Laze-Planina. Prepovedan promet za tovorna vozila je na cestah Stari trg-Markovec, mejni prehod Babno Polje-Iga vas, Iga vas-Viševek, Stari trg pri Ložu-Nadlesk-Dane in Grahovo-Gornje Jezero-Pudob.

Zaradi plazov je promet oviran na cesti Sestre Logar-Pavličevo sedlo za odcepom za v Logarsko Dolino v smeri Pavličevega sedla, cesta Marof-Žiri pri Spodnji Idriji na Žirovski cesti pa je zaprta.

Zaradi snega je zaprta cesta Mojstrana-Vrata med Peričnikom in Vrati, cesta čez prelaz Vršič pa je prevozna samo za osebna vozila z zimsko opremo.