Promet

Gost promet z zastoji je na gorenjski avtocesti

STA/M.J.
11. 4. 2014, 11.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je gost promet z zastoji na gorenjski avtocesti pred počivališčem Voklo v smeri Ljubljane. V predoru Karavanke je zaradi del promet urejen izmenično enosmerno.

promet.si

Zaradi del je zaprta polovica gorenjske avtoceste med cestninsko postajo Torovo in počivališčem Voklo proti Karavankam, promet poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste. Zaprt je tudi priključek Brnik/letališče v obe smeri, obvoz do letališča je preko priključka Kranj - vzhod.

Zaradi del je pred priključkom Koper - center zaprta polovica hitre ceste proti Izoli. Na tem odseku je v celoti zaprt tudi priključek Koper - center od Bertokov proti Izoli. Promet poteka po drugi polovici hitre ceste dvosmerno.

Čez vikend bo zaprta polovica štajerske avtoceste med priključkoma Vransko in Trojane proti Ljubljani, nocoj od 20. ure do ponedeljka do 5. ure zjutraj. Promet bo preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

V soboto in nedeljo med 6.30 in 21. uro bodo na ljubljanski zahodni obvoznici pred priključkom Brdo proti razcepu Kozarje zaprti pospeševalni, zaviralni ter vozni pas. V nedeljo bo zaprt tudi izvoz Brdo.

Na primorski avtocesti bo v nedeljo med 7. in 20. uro zaradi sanacije priključka Brezovica zaprt uvoz na avtocesto v smeri Kopra in v smeri Ljubljane.

Zaradi vaje bo v soboto med 7. in 15. uro zaprta polovica dolenjske avtoceste med priključkoma Trebnje/vzhod in Novo mesto/vzhod. Promet bo v času popolne zapore preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si