Kultura

Bi ubili svojega prijatelja, če bi to pomenilo, da boste vi preživeli?

R.T.
10. 4. 2016, 08.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V ponedeljek, 11. aprila, se ob 3. uri zjutraj in nato še ob 22. uri zvečer na male ekrane z drugo sezono vrača serija Fear the Walking Dead. Serija je nastala kot spremljevalna serija zdaj že kultne serije The Walking Dead in prva sezona serije Fear the Walking Dead je v ZDA podirala rekorde gledanosti.

AMC
Ne zamudite premiere, ki bo v ponedeljek, 11. aprila, ob 3. uri zjutraj, ponovitev prvega dela sledi isti dan ob 22. uri.

Bi ubili svojega prijatelja, če bi to pomenilo, da boste vi preživeli? Verjetno si boste zdajle pri sebi odgovorili, da ne. Bi ubili svojega prijatelja, če bi mislili, da je eden izmed okuženih, ki so ogrozili obstoj človeštva? Zdaj bo morda vaš odgovor drugačen …

AMC
Serija je nastala kot spremljevalna serija zdaj že kultne serije The Walking Dead in prva sezona serije Fear the Walking Dead je v ZDA podirala rekorde gledanosti.

Ali je na morju bolj varno kot na kopnem, pa bo znano v drugi sezoni serije Fear the Walking Dead. Ne zamudite premiere, ki bo v ponedeljek, 11. aprila, ob 3. uri zjutraj, ponovitev prvega dela sledi isti dan ob 22. uri. 

V prvi sezoni serije Fear the Walking Dead so se glavni liki serije Madison (igra jo Kim Dickens), Travis (igra ga Cliff Curtis), Nick (igra ga Frank Dillane), Alicia (igra jo Alycia Debnam-Carey), Liza (igra jo Elizabeth Rodriguez), Daniel (igra ga Ruben Blades), Ofelia (igra jo Mercedes Mason), Chris (igra ga Lorenzo James Henrie) in Strand (igra ga Colman Domingo) soočili z razpadom civilizacije, bili so priča, kako so njihovo mesto Los Angeles zavzeli t. i. okuženi. Niso razumeli, kaj se dogaja z ljudmi okrog njih, z njihovimi sosedi, prijatelji in znanci, so pa kar hitro ugotovili, da svet, kot so ga poznali, ne obstaja več. 

Začel pa se je svet, v katerem je treba preživeti in za svoje preživetje narediti marsikaj, česar v normalnih razmerah ne bi naredil … V svetu, v katerem je treba znati preživeti, najdeš tudi nove zaveznike, tako so jih našli tudi glavni liki v seriji, združili moči ter zbežali iz Los Angelesa do obale, kjer se bodo pred okuženimi umaknili na jahto Abigail.

Ali je na morju bolj varno kot na kopnem, pa bo znano v drugi sezoni serije Fear the Walking Dead. Ne zamudite premiere, ki bo v ponedeljek, 11. aprila, ob 3. uri zjutraj, ponovitev prvega dela sledi isti dan ob 22. uri.