Kultura

Šef za slavne je nov kuharski izziv za tekmovalce šova Gostilna išče šefa!

R.T.
2. 10. 2015, 17.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tekmovalce šova Gostilna išče šefa čaka povsem nov tedenski izziv. Vsak teden bo eden od njih spoznal slavno osebo, jo obiskal na njenem domu in z njo kuhal. Slavni bodo za tekmovalce pripravili tudi kuharski izziv. Kako se bodo tekmovalci odrezali na teh izzivih, bomo videli v sobotnih oddajah. Prvič že to soboto ob 20.00 na POP TV, ko bo nekoga pred izziv postavil Filip Flisar!

Tekmovalci bodo morali iz sestavin, ki jih izberejo slavni, pripraviti okusno večerjo in le od sestavin in njihove iznajdljivosti bo odvisno, ali tekmovalca čaka sproščen večer v družbi svojega idola ali napeta bitka s časom. Filip Flisar je ljubitelj japonske hrane in pred Filipov japonski izziv bo postavljen nihče drug kot brkati Robert!

Spremljaj dogajanje v šovu Gostilna išče šefa tudi na VOYO in spletni strani Gostilna.voyo.si! 

Tokrat bo Šef za slavne napovedal tudi tedenski izziv, saj se bodo tekmovalci v naslednjem tednu soočili s specifiko japonske kuhinje!

Na prvi vroči stol bo ponovno sedel Žan, v soboto pa bo znano, kdo se mu bo pridružil na drugem vročem stolu! Gledalci bodo odločili, kdo se bo še naprej potegoval za glavno nagrado!