Kultura

Lepa voditeljica v realnosti takole zamaščena!

K.A.
15. 2. 2015, 22.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Zadnje čase je njena teža vse bolj kritična.

Angleška voditeljica in igralka Lauren Goodger (28) je že večkrat dokazala, da ji odvečni kilogrami ne načenjajo samozavesti in da se v vseh oblikah počuti zapeljivo in ponosno. In to je še enkrat več dokazala tudi na nedavnih počitnicah v Egiptu, kjer je tekala v dvodelnih oranžnih kopalkah. Zvezdnica ima trenutno kar nekaj odvečnih kilogramov, a se na počitnicah prav nič ne skriva.

Zvezdnica serije TOWIE je zadnje čase vse manj v telovadnici in vse večkrat v restavracijah s hitro prehrano. "No ja, ne jem veliko, za vse je kriv alkohol, ki ga rabim, da lahko prenesem vse pritiske slave" je dejala Lauren, ki so jo paparaci v zadnjem času večkrat ujeli med obiskom verige restavracij s hitro hrano. "Svoje telo sem uničevala s številnimi dietami, ki so mi na koncu močno uničile metabolizem. To je moja žalostna resnica. Nikoli ne bom suhica, a to tudi ne želim biti, ponosna sem na svoje obline."

Seveda so posledice takšnih dejanj dobro vidne, a bujna Lauren se zato v Egiptu nič manj ne zabava. Prav nasprotno, na svojo polno postavo je izjemno ponosna, po plaži pa ves čas veselo teka. "Moj idol je Kim Kardashian, ker je bujna. Tudi jaz rada pokažem svoje bujne obline," je dejala zvezda.