Kultura

Denar je sveta vladar tudi v šovu Kmetija: Nov začetek

A.M.
5. 12. 2014, 11.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Šov Kmetija: Nov začetek bo kmalu dobil novega zmagovalca. Tekmovalci burno razpravljajo o tem, kdo si zasluži finale in koga bi izločili iz tekmovanja za 50 tisoč evrov, eden pa celo podkupuje z morebitno nagrado.

Planet TV

A še pred tem buri duhove vrnitev starih tekmovalcev, saj je ta nekoliko skalila harmonijo preostalih tekmovalcev. »Lepše je bilo včeraj zjutraj kot danes,« je povedal Denis, ki nad vrnitvijo izpadlih tekmovalcev ni pretirano navdušen. Tudi Darinki se zdi, da bi bilo morda bolje, če bi bilo ljudi na kmetiji manj. Tekmovalci se že dogovarjajo, da bodo morali stekleničke z alkoholom skriti pred povratniki.

Planet TV

Povratniki so na posesti preživeli burno noč, saj so že pozabili na neudobje kmečkega življenja. »Čisto sem že pozabil, kako smrdi,« je znova privajanje na kmetijo komentiral Miha, ki pa bo imel, tako kot ostali izpadli tekmovalci, posebno nalogo. Saškin obisk je namreč razkril razlog vrnitve izpadlih tekmovalcev na kmetijo. Naloga obiskovalcev se bo začela po sobotnem dvoboju, saj bodo morali izmed treh finalistov izbrati enega, ki se bo poslovil od finala. Izbrali bodo torej tistega, za katerega menijo, da si od vseh najmanj zasluži finale. A v poroti bo samo šest nekdanjih tekmovalcev, to šesterico pa bodo izbrali trije finalisti. Šest izpadlih tekmovalcev bo imelo tako odločilen vpliv na končni izid.

Planet TV

Na kmetiji so pomembni tudi odnosi z ljudmi, ki so že izpadli iz tekmovanja. Vse skupaj menda še najbolj jezi Denisa, ki tekmovalce podkupuje z morebitno nagrado. »Veš, koliko denarja je Denis že obljubil ljudem? On bo šel v minus,« se je Denisovemu lobiranju med tekmovalci smejala Lara. Denis naj bi namreč tako Martinu kot Leonu obljubil polovico glavne nagrade, če mu uspe zmagati, medtem ko je Jasmina zatrdila, da ji je obljubil deset tisoč evrov, če mu prepusti dvoboj.