Kultura

Ojej, poglejte kakšen je sedaj zvezdnik filma Šesti čut!

K.S.
10. 9. 2014, 14.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Se ga še spomnite iz mega filmske uspešnice Šesti čut? Da, to je deček, ki je 'videl mrtve ljudi'! Njegova sprememba videza je dobesedno šokantna!

Haley Joel Osment je videti kot popolnoma druga oseba. Pretekli torek se je zrejen, z mastnimi lasmi in brčicami, sprehajal po Los Angelesu. 26-letnega igralca so ujeli med snemanjem prizorov za prihajajoči film Yoga Hosers. Čeprav nekateri ameriški mediji namigujejo, da je njegova podoba že nekaj časa taka, mi pač upamo, da se bo po snemanju tega filma malce 'vzel v roke' in poskrbel za svojo postavo.

Se ga še spomnite v filmu Šesti čut?

Zgodba v stilu srhljivega psihološkega trilerja pripoveduje o osemletnem dečku z imenom Cole Sears (Haley Joel Osment), ki ga preganja temačna skrivnost: obiskujejo ga duhovi umrlih. Cole je izredno občutljiv in krhek deček, razpet med grozo, ki jo doživlja ob vsakem obisku, in med strahom pred nerazumevanjem, ki bi ga dobil v odgovor, če bi svojo skrivnost komu zaupal. Končno se zaupa svojemu psihiatru, dr. Malcolmu Croweu (Bruce Willis). Njuna skupna pot do razumevanja neznanega in nadnaravnega ju vodi do spoznanja, ki ga ne eden ne drugi nista pričakovala in kar lahko razumeta in obvladata le s skupnimi močmi.