Nepredstavljivo

Med uživanjem v vroči kadi partnerja scvrlo do smrti

M.G.
14. 6. 2024, 09.27
Posodobljeno: 14. 6. 2024, 09.31
Deli članek:

Ležerno dopustovanje partnerjev, ki sta si privoščila tudi prijetno razvajanje v vroči kadi, se je končalo nepredstavljivo grozno. Moški je umrl, ženska pa je bila s hudimi poškodbami pripeljana v bolnišnico v ZDA.

X, abc27 News (@abc27News)
(slika je simbolična)

Nihče ne bi pričakoval, da se lahko zgodi tudi kaj takšnega, a vendarle se na žalost je. Partnerja iz El Pasa (Teksas) sta se odločila za prijeten oddih v mehiškem mestu Puerto Penasco. Med drugimi sta si na območju bazena zasebnega stanovanjskega kompleksa privoščila tudi prijetno razvajanje v masažni vroči kadi, ki pa se je končalo huje kot v najhujši nočni mori. Medtem, ko sta bila oba v vodi, je očitno prišlo do okvare v električni napeljavi masažne kadi in oba sta doživela električen udar, ki se je za moškega končal s smrtjo, žensko pa so še nekako rešili in jo v odpeljali na zdravljenje v bolnišnico v ZDA, kjer se še vedno borijo za njeno življenje.

Predstavniki zvezne države Sonora, kjer leži mesto Puerto Penasco, so povedali, da sta Jorge Guillen (43 let) in partnerica Lizzete Zambrano (35 let) v torek nekaj po 20. uri v letovišču Sonoran Sea uporabljala masažno vročo kad, ko je prišlo domnevno do okvare električne napeljave in je oba stresla elektrika. Uradniki še vedno poskušajo ugotoviti natančne podrobnosti o tem, kaj se je zgodilo in kako se je lahko sploh zgodilo, saj bi načeloma masažne kadi morale biti izolirane od električnih virov, črpalke z motorji pa ločene od okvirja masažne kadi, kjer je voda.

Gofundme.com
Jorge Guillen, 43, in Lizette Zambrano, 35.
Video, ki so ga posneli prikazuje nemočne opazovalce, ki kričijo, ko se gnetejo okoli masažne kadi, medtem ko nekdo izvaja stiskanje prsnega koša na osebi, ki leži na tleh.