Dramatično

Ksenija po slabem seksu 20 let mlajšega z nožem nagnala skozi okno

J.V.
15. 2. 2024, 13.15
Posodobljeno: 26. 3. 2024, 08.32
Deli članek:

Incident se je odvijal novembra lani pri naših južnih sosedih, na območju Zagreba.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Kot po poročanju portala Danica piše v obtožnici zoper 45-letno Ksenijo, je po spolnem odnosu s 25-letnim izbrancem bentila, da je nezadovoljna z razmerjem, da to ni zanjo, ker je mlad in ne more seksati. Žganje, ki ga je pila iz steklenice, mu je zlila na glavo, nato pa vzela nož in pričela zamahovati. Ko je revež v strahu zbežal skozi okno, je kričala za njim, naj se ne vrača, v obtožnici poudarjajo tožilci, navedbe pa je na sodišču potrdil tudi oškodovanec.

Vpila je, da je nepismeni konj in ga naganjala nazaj v Bosno

Ko se je možakar na prepričevanje tašče zjutraj vseeno vrnil v stanovanje, ga je žena napadla z besedami, da je nepismeni konj, vpila je, da naj se vrne nazaj v Bosno in da naj gre na psihiatrično zdravljenje. Takšno ravnanje je pri 25-letniku povzročilo občutek ponižanja in nemoči, piše v obtožnici. Obtožena, sicer profesorica na fakulteti, se je v preiskavi branila z molkom. Je pa povedala, da se bo iz skupnega stanovanja odselila.

Grozila tudi bivšemu

Zoper 45-letnico na sodišču že poteka kazenski postopek zaradi groženj bivšemu soprogu. Tožilstvo pa v aktualni zgodbi zaradi nasilja nad 25-lentikom zanjo zahteva eno leto zapora.