Trojni umor?

V stanovanju poleg treh zoglenelih trupel še revolverji in šibrovka

J.V.
3. 2. 2024, 19.35
Posodobljeno: 3. 2. 2024, 19.40
Deli članek:

"Korak za korakom bomo poskušali rekonstruirati, kaj bi se lahko zgodilo," pravi Stefan Pfandler, vodja državne kriminalistične policije Spodnje Avstrije.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Skrivnostna in zelo verjetno nasilna smrt treh moških v kraju Bad Bad Vöslau v Spodnji Avstriji bega policijo. Po poročanju Heute so požar sosedje prijavili danes okoli 14.15 ure. Gasilci so bili na kraju že čez deset minut, ob 14.28 uri, in ognjene zublje hitro ukrotili, v stanovanju pa so naleteli na tri trupla. Od najdbe naprej je delo prevzela policija. Po neuradnih informacijah portala je zagorelo na treh mestih v stanovanju.

Policisti so zasegli tudi več kosov strelnega orožja, med drguim več revolverjev in šibrovko. Stefan Pfandler, vodja državne kriminalistične policije Spodnje Avstrije, še ni mogel posredovati informacij o identiteti mrtvih. Je bilo pa stanovanje last avstijskega državljana, vendar še ni jasno, ali je tudi med mrtvimi. "Korak za korakom bomo poskušali rekonstruirati, kaj bi se lahko zgodilo," pravi Pfander in poudarja, da je preiskava v teku.