Indija

Ženi odsekal glavo, ker mu je predolgo kuhala čaj

S.Š.
20. 12. 2023, 17.30
Posodobljeno: 20. 12. 2023, 17.47
Deli članek:

Moški v Indiji je v navalu jeze obglavil svojo ženo, ker mu je predolgo kuhala čaj. Osumljenec, identificiran le kot 52-letni Dharamveer, naj bi včeraj zjutraj z mečem ubil svojo ženo Sundari na njunem domu v vasi Faljagadh v indijski zvezni državi Utar Pradeš.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Lokalni mediji poročajo, da je 50-letnico najprej 15-krat zabodel z mečem, nato pa ji je odsekal glavo. Šef lokalne policije Vivek Yadav navaja, da je bil razlog za silovit izbruh jeze to, da mu Sundari ni pravočasno prinesla čaja.

Dharamveer se je zbudil okoli 6. ure zjutraj, nekaj minut za ženo, ki je že začela pripravljati topel napitek, in jo takoj vprašal, kje je njegov čaj.

"Ko mu je Sundari odgovorila, da bo potrebovala še deset minut, se je 52-letni moški razjezil, posegel po meču in v kuhinji napadel svojo ženo. V tem času so njuni štirje otroci spali v sosednji sobi. sobi," je dejal Yadav.

Napadel tudi otroke

Njun sin je zaslišal njene krike in stopil v kuhinjo, da bi videl kaj se dogaja. Tam je svojo mati zagledal v mlaki krvi, ter zavpil in zbudil še ostale otroke. Ko so želeli ti mami pomagati, naj bi Dharamveer napadel tudi njih, zaradi česar so pobegnili in se zaklenili v sobo.

Krike otrok pa so k sreči slišali tudi sosedje, ki so prihiteli do 52-letnikove hiše, tam pa našli mrtvo Sundari. Poklicali so policijo, ki je Dharamveerja takoj aretirala. Preiskava še poteka.