Hitri in drzni

Foto: Okradena avtohiša iz Kočevja išče lopove

J.V.
17. 11. 2023, 11.55
Posodobljeno: 17. 11. 2023, 11.56
Deli članek:

Vlomili so skozi vrata servisa in kljub alarmu in videonadzoru ter hitri intervenciji policije in varnostne službe uspešno pobegnili nekam za gostilno Big Star.

Facebook/KIA Randelj
Mladenič je močnejše postave in šepa, oblečen je bil v črno jakno znamke Nike.

V sredo so v Kočevju štirje nepridipravi obiskali avtohišo KIA Randelj. Kot opozarjajo na Facebooku, so vlomili skozi vrata servisa in kljub alarmu in videonadzoru ter hitri intervenciji policije in varnostne službe uspešno pobegnili nekam za gostilno Big Star.

Naredili so nekaj materialne škode na vratih in odnesli blagajno z dnevnim izkupičkom, ostalo so pustili nedotaknjeno. Bili so peš. "Sklepamo, da so krivci za večino vdorov na našem območju. Oblečeni so bili v temnejša oblačila in kapucarje, kljub temu je enega kamera ujela v obraz," so zapisali. Mladenič je močnejše postave in šepa, oblečen je bil v črno jakno znamke Nike.

"Mi bomo svojo škodo s pomočjo zavarovalnice sanirali, bi pa bilo prav da jih nekdo ustavi. Zato prilagamo fotorgrafijo obraza, mogoče ga kdo prepozna in bomo krajam naredili konec. Prosim delite objavo v čimvečjemu številu, morda pa jih kdo prepozna," so še zapisali.