Sardinija

Video: Bogata švicarska turista po objestnem prehitevanju zgorela v najetem Ferrariju

J.V.
3. 10. 2023, 20.30
Posodobljeno: 3. 10. 2023, 20.32
Deli članek:

Aranžma "Supercar experience Sardinia" tistim z debelejšo denarnico omogoča, da najamejo športen avtomobil in se v sklopu večdnevne turneje z njim zapeljejo po otoku.

Twitter
V trčenje je bilo vpletenih več vozil, več ljudi je bilo poškodovanih.

Na Sardiniji sta včeraj v hudi prometni nesreči umrla Švicarska turista, ki sta si z najetim luksuznim avtomobilom znamke Ferrari SF90 ogledovala otok. Aranžma "Supercar experience Sardinia" namreč tistim z debelejšo denarnico omogoča, da najamejo športen avtomobil in se v sklopu večdnevne turneje z njim zapeljejo po otoku. Cena: 24.830 evrov.

Nesreča se je po poročanju Daily Mail zgodila na državni cesti 195 Sulcitana, ko sta Švicarja (stara 63 in 67 let) v ferrariju poskušala prehiteti lamborghinija, v katerem je bil par iz Indije. V trčenje je bil vpleten tudi avtodom italijanskega voznika. Luskuzni vozili sta končali ob cesti, ferrari pa je zagorel. Švicarja se iz gorečega vozila nista uspela rešiti. 

"Bila sva na svojih sedežih, avtodom pa na boku. Nekaj ​​časa niva mogla verjeti, da se nama je zgodila prometna nesreča. V nekem trenutku sem ženo pogledal v oči in jo vprašal, ali je v redu. Odkimala je z glavo," je povedal voznik avtodoma Lorenzo M. Par je nato izstopil. "Ko smo prišli ven, smo mislili, da smo v peklu," je še dejal pretreseni Lorenzo.