Tragično

V iskanju pogrešane peterice našli tri trupla, dve osebi se borita za življenje

R.T.
6. 3. 2023, 08.18
Posodobljeno: 6. 3. 2023, 08.23
Deli članek:

Policija v Walesu je v iskanju pogrešane peterice ponoči odkrila uničen avtomobil, s katerim so bili na poti. Iz njega so izvlekli tri trupla in dve hudo poškodovani osebi.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Obsežna iskalna akcija za petimi osebami, ki so bile pogrešane od sobote, se je ponoči končala s tragično vestjo. 20-letna Sophie Russon, 21-letna Eve Smith, 21-letna Darcy Ross ter 24-letni Rafel Jeanne in 32-letni Shane Loughlin so se v noči na soboto zabavali v nočnem klubu v Newportu v bližini Cardiffa, nato so sedli v vozilo znamke Volkswagen Tiguan in odpeljali v neznano.

Danes zjutraj je odjeknila vest, da je valižanska policija nedaleč od Cardiffa malo po polnoči našla njihovo vozilo. Peterica je bila kot kaže udeležena v prometni nesreči. Za tri osebe je bilo že prepozno, dve hudo poškodovani osebi pa so reševalci prepeljali v bolnišnico. Policija identitete obeh preživelih še ni razkrila. Zaenkrat še ni znano, kaj natančno se je zgodilo in kdaj točno je prišlo do nesreče, a naj bi se ta zgodila na avtocesti, vozilo pa je nato zletelo s ceste.