"Ljubezenska" drama v Splitu

Brazilska prostitutka po nosu kresnila mladega Hrvata, ko jo je hotel oropati

J.V.
22. 2. 2023, 15.05
Deli članek:

O posebni ljubezenski zgodbi poročajo iz Splita, kjer sta se mladeniča odločila zagreniti življenje dvema prostitutkama iz Brazilije, toda kar seješ, to žanješ in karma je prasica.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Kot poroča Dnevno.hr je 20-letni I. S. pred dnevi iskal ljubezen pri eni od Brazilk v stanovanju ob vznožju Marjana, njegov 21-letni pajdaš B. F. pa je čakal v zasedi pred vhodom.

Ko je I. S. končal z zadovoljevanjem svojih potreb, kar mu je vzelo približno 15 minut, je prijateljici noči izročil nekaj manj kot 100 evrov in se odpravil proti vratom. Ko pa mu je dekle zaželelo lahko noč, je B. F. podstavil nogo, da ni mogla zapreti vrat in jo porinil ob steno.

Ker mladeniča očitno nista znala po angleško terjati "money", poroča Slobodna dalmacija, sta vpila "bitcoin, bitcoin" in s prsti gestikulirala denar. V tistem trenutku pa je iz druge sobe priletela druga Brazlika, ki ni imela stranke, ter enega od fantov kresnila po nosu. Udarec je bil dovolj močan, da je mladeniča zmedel, ženski pa sta se zaklenili v sobo in poklicali policijo.

Mlada Splitčana sta sicer iz stanovanja ukradla denarnico, v kateri je bilo 500 evrov. Policisti so I. S. že izsledili in prijeli, B.F. je še na begu, brazilski prostitutki pa sta bili izgnani iz Hrvaške. Aretirani je sicer stari znanec policije, pred dnevi je neki ženski iz spalnice ukradel zlato verižico in 400 evrov, je pa tudi v postopkih na sodišču zaradi nasilništva.