Izpoved mame umorjene

Razkrite podrobnosti morije na obrobju Beograda

J.V.
11. 2. 2023, 20.10
Posodobljeno: 10. 3. 2023, 13.07
Deli članek:

Ganljiva izpoved mame umorjene. "Tretjina mojega srca je šla z njo, drugi dve tretjini sta ostali za njeni sestri," skrušeno pravi.

Twitter
Đorđe P. se ni mogel sprijazniti z ločitvijo, z Neveno je bil zaročen.

"Prvič ji je grozil s pištolo 20. januarja, ko se je odločila, da ga bo zapustila, a so ga uspeli razorožiti," je za Nova.rs povedala Ivana Bekić, mati umorjene Nevene.

O incidentu, ki se je sinoči odvijal na obrobju Beograda, v naselju Grocka, v stanovanju, kamor sta se 20-letnica in 28-letni Đorđe P. preselila pred nekaj meseci, smo že poročali. Mladi policist je po končani izmeni umoril svojo svežeporočenko in potem sodil še sebi. Očitno se ni mogel sprijazniti z ločitvijo.

Kot razkriva skrušena mama Ivana, se je Nevena pred dvema tednoma izselila iz stanovanja, sinoči pa je odšla tja po stvari, ki jih je še pustila tam, in da bi se enkrat za vselej poslovila: "Tja je šla na njegovo prigovarjanje, naj pride še po preostanek stvari in da se poslovita, da na ulici ob srečanju ne bosta gledala vstran."

Vendar je Đorđe vzel pištolo in ustrelil nesrečnico, ki je na kraju izkrvavela, nato pa je ustrelil še sebe. Na kraj so sicer hitro prispeli policisti in reševalci, toda bilo je prepozno.

Nevena se je rodila 4. januarja 2003 in ima še dve mlajši sestri. Vedno je bila obkrožena z družbo, nasmejana, pozitivna, poroča Nova. Končala je srednjo ekonomsko šolo v Grocki in se kmalu po tem poročila. "Tretjina mojega srca je šla z njo, drugi dve tretjini sta ostali za njeni sestri," je še poudarila mama Ivana.