Oba poročena

Ugledni družinski 60-letnik umrl med seksom z mlado ljubico v srbskem hostlu

M.K.
4. 11. 2022, 19.44
Posodobljeno: 4. 11. 2022, 19.49
Deli članek:

V enem izmed hostlov je včeraj popoldan med seksom z občutno mlajšo žensko umrl 60-letni moški, ki je veljal za uglednega družinskega človeka.

Dreamstime
Viagra pride šele konec poletja.

Za zdaj neznana mlajša ženska je včeraj popoldan prišla v recepcijo enega izmed hostlov v Čačku, kjer je povedala, da je moškemu postalo slabo, nato pa je odvihrala iz stavbe, poroča srbski Kurir.

Policija sumi, da se je zdravstveno stanje 60-letnega poročenega  moškega med seksom z občutno mlajšo žensko začelo drastično poslabševati. Ker je bila po informacijah Kurirja ženska prav tako poročena, se je najverjetneje ustrašila in v paniki zapustila najeto sobo. Ko je osebje hostla vstopilo v sobo, je bil moški že mrtev.

Stekla je policijska preiskava, v sklopu katere so policisti so v sobi odkrili kozarec, v katerem je bila še polovica vode, v njej pa je bila neznana prašna snov. To je policija poslala na analizo, sumijo pa, da gre za sredstvo, ki stimulira erekcijo moškega spolnega organa.

"Ni izključeno, da bi nesrečni moški preživel, če bi ženska nemudoma poklicala reševalce," je za Kurir povedal neimenovani vir. Policija sicer še vedno išče mlajšo žensko, ki je pobegnila iz hostla.