Umor na štajerskem

V Mariboru žena zabodla moža, ki je na poti do bolnišnice umrl

R.T./Večer
30. 5. 2022, 09.45
Posodobljeno: 30. 5. 2022, 11.07
Deli članek:

V Večeru poročajo o preiskavi uboja, ki se je sinoči zgodil na desnem bregu reke Drave v Mariboru.

Večer
Slika hiše, kjer sta živela zakonca pred nedeljskim dogodkom.

V Večeru poročajo o umoru, do katerega je včeraj prišlo v Mariboru. Življenje je v nesreči okoli 22.40 v bližini Studencev uri izgubil 36-letni Luzlim B. Policisti, ki so ga našli na kraju nesreče, so ugotovili, da je umrli utrpel poškodbe na drugem kraju že pred nesrečo.

Po poročanju Večera pa je bil nesrečnež v avtu na poti proti UKC Maribor zaradi vbodne rane, a na cilj ni dospel. Pred tem se je v pritličju stanovanjske hiše sprl s svojo 31-letno soprogo Anjo R., prepir pa se je zaključil, ko ga je ta z nožem zabodla v prsni koš.

Policisti so 31 letnici vzeli prostost, kjer bo proti njej sprožena preiskava zaradi uboja. Večer še poroča, da osumljenki v primeru dokazanega uboja grozi kazen od 5 do 15 let zapora, vendar drugih podrobnosti o preiskavi mariborski policisti še niso sporočili.

Kot še pišejo v Večeru, zakonca pred usodnim dogodkom nista slovela po prepriih, je pa obema večkrat zavrela kri v sporih s sosedi. »Bolj kot med sabo sta se prepirala s sosedi, zaradi nerešenih razmerij z etažno lastnino in uporabo sicer občinskega zemljišča,« so sosedje umrlega povedali za Večer.