Zabodeni z nožem

FOTO: Londonska grozljivka, v stanovanju našli štiri trupla

A.R.
25. 4. 2022, 11.06
Posodobljeno: 25. 4. 2022, 14.53
Deli članek:

Danes ponoči so v južnem Londonu policisti prispeli na prizorišče četvernega umora, osumljenec pa je že pridržan.

Profimedia
Policija preiskuje prizorišče umora v hiši v Bermondsey-ju, južnovzhodnem delu Londona, ponedeljek 25. 4. 2022

Danes ponoči so v londonskem okrožju Southwark v južnem Londonu policisti posredovali zaradi hrupa, ki je prihajal iz notranjosti stanovanja ob cesti Delaford. A žal ni šlo le za kaljenje nočnega miru, saj so v stanovanju ob približno 1 uri in 40 minut po lokalnem času (2:40 v Sloveniji) odkrili štiri trupla. Za tri ženske in moškega so bile usodne rane z nožem. Policija je zaradi nasilja že pridržala moškega, vsi vpleteni pa so bili predvidoma znanci, vendar policija podatke o morebitnih motivih za četverni umor še preiskuje.

Sosedje so pretreseni

Profimedia
Prizorišče umora v hiši v Bermondsey-ju.

Sosedje so zaradi nočnega dogajanja šokirani. »Gledal sem televizijo, ko so me zmotili kriki. Grozljivi, ženski kriki«, je za britanski Standard povedal eden izmed njih, ki pa je kljub krikom očitno ostal le opazovalec. »Ko sem kasneje zaslišal zvoke helikopterja, sem pogledal skozi okno in vsepovsod uzrl policijo. Policija je bila videti oborožena, morali so prisilno vdreti v hišo«, je nadaljeval osupel sosed.

60-letno sosedo so prebudile šele policijske sirene, v pogovoru za Independent pa je izrazila skrb za otroke, ki jih ima v skrbništvu. V istem okrožju se nahaja kar nekaj osnovnih šol in tovrstni dogodki seveda zbudijo potebo po zaščiti najmlajših. Čeprav je verjetni storilec sicer že v priporu, pa policisti še vedno pozivajo priče dogodka, da jim pomagajo razjasniti vse okoliščine brutalnega dogodka.