truplo v potovalni torbi

FOTO: 60-krat zabodena mama strpana v torbo. V lisicah odpeljali 13-letnega sina. Bodo umrli tudi drugi?

R.T.
19. 4. 2022, 09.42
Posodobljeno: 19. 4. 2022, 10.31
Deli članek:

Preiskovalce je do njenega doma vodila sled krvi.

Profimedia
Umor Orsolyje Gaal

New York je pretresla smrt Orsolyje Gaal, ki je z družino živela v newyorškem Queensu. 51-letnica je bila mama dveh najstnikov, starih 17 in 13 let.

Njeno na videz popolno življenje pa se je prezgodaj končalo v soboto, in sicer manj kot dva kilometra od njihovega doma. Njeno večkrat zabodeno truplo je bil strpano v potovalno torbo.

Profimedia
Umor Orsolyje Gaal

Srhljivo sporočilo

Družina je v ugledni soseski Forest Hills živela približno desetletje. V času ženine smrti Howarda Kleina ni bilo v mestu, saj sta si z najstarejšim sinom ogledovala univerze. Mlajšega so po najdbi maminega trupla iz doma odvedli v lisicah, ga zaslišali, nato pa izpustili na prostost.

New York Post poroča, da naj bi Klein, soprog žrtve, po njenem umoru dobil sporočilo, da bo ista usoda doletela preostanek njegove družine.

Newyorški policisti zaenkrat še nimajo osumljenca. A kaže, da je 51-letnico umoril znanec, saj v hiši ni bilo sledov vloma.

Izginotje Gaalove je prijavil njen soprog, na njeno truplo pa je naletel mimoidoči. Od tam je do njenega doma vodila krvava sled.

Profimedia
Umor Orsolyje Gaal

Vse kaže, da je morilec Gaalovo napadel v kleti, medtem ko je njen 13-letni sin bil v hiši. Zabodena je bila skoraj 60-krat – v vrat, trup in levo roko. Varnostne kamere v soseski so po dejanju ujele skrivnostno osebo, ki je nosila torbo, v kateri so pozneje našli žrtev.