Spor

Ženo vrgel čez balkon, ker je bil pod stresom

R.T.
29. 4. 2020, 19.06
Posodobljeno: 29. 4. 2020, 19.18
Deli članek:

Imela je srečo v nesreči, lahko bi se končalo veliko huje.

Profimedia
Policisti so morali vdreti v stanovanje (fotografija je arhivska).

Na Tajskem so včeraj aretirali britanskega turista, ki se mu je stanje zavoljo omejitve gibanja na račun pandemije novega koronavirusa poslabšalo do te mere, da je svojo tajsko ženo zalučal z balkona. Padla je s sedmega nadstropja stanovanjskega bloka v tajskem mestu Rayong.

Molil na balkonu

K sreči je padla le dve nadstropji globoko, saj jo je prestregla streha stavbe nasproti, kar ji je rešilo življenje. Utrpela je zlom kolka in si izpahnila roko, a je vseeno bila dovolj pri močeh, da je s prstom pokazala na svojega soproga Davea Mitchella (46).

Tamkajšnji policisti so se več kot dve uri pregovarjali z Britancem, ki se je zabarikadiral v stanovanje s pogledom na morje. Nekaj časa je celo molil na balkonu. Aretirali so ga lahko šele, ko so vdrli v stanovanje.

Hotel je domov

Da se je znesel nad Sukando (56), je bil kriv stres, saj zaradi pandemije novega koronavirusa ni uspel dobiti leta nazaj v Združeno kraljestvo. Na Tajskem namreč vladajo strogi ukrepi – potovanja so prepovedana, v veljavi je policijska ura, bari so zaprti. Med zakoncema se je tako vnel prepir, vse opisano so njegove posledice.