Iščejo ga

FOTO: Ross iz Prijateljev na policijskem radarju

S.R.
24. 10. 2018, 09.55
Posodobljeno: 25. 10. 2018, 11.34
Deli članek:

Britanska policija zaradi tatvine išče človeka, nadvse podobnega Rossu Gellerju iz nanizanke Prijatelji. Možnost, da bi dejansko šlo za zvezdnika Davida Schwimmerja, izključujejo.

Facebook/Blackpool Police
Mu je podoben?

Policija v britanskem Blackpoolu zagotovo ni pričakovala tako množičnega odziva na objavo na Facebooku, s katero so želeli priti na sled neznanemu tatu. Moški, ki so ga pri kraji ujele nadzorne kamere v trgovini, je čez noč postal slaven, saj so ga porogljivi uporabniki družabnih omrežij nemudoma označili za dvojnika Rossa Gellerja, ki ga je v nanizanki Prijatelji upodobil igralec David Schwimmer.

Profimedia
"Pravi" David Schwimmer.

Število komentarjev pod policijsko objavo se hitro približuje 100.000 in nič ne kaže, da bi se tam ustavilo. Na veliko zanimanje so se nato odzvali tudi sami policisti, ki so zapisali: »Policija v Blackpoolu se vam vsem zahvaljuje za hiter odziv. Zadevo smo temeljito preiskali in potrdili, da je bil David Schwimmer na ta datum v Ameriki. Žal nam je, ampak tako je.«

Moški, ki ga trenutno išče pol sveta, se je v trgovini s polnimi rokami pločevink piva zazrl naravnost v kamero in si prislužil večno slavo. Podobnost z zvezdnikom je nesporna.