Črna Gora

Lovijo mladeniča, ki naj bi z nožem razmesaril bogato Ukrajinko

R.T.
14. 5. 2018, 12.47
Posodobljeno: 14. 5. 2018, 12.53
Deli članek:

Črnogorska policija je razpisala tiralico za Arsenijem Stanovićem. Sumijo ga, da je v petek v naselju Dobrota v Kotorju umoril bogato Ukrajinko Anastazijo Lašmanovo.

Facebook
Umorjena Anastazija Lašmanova

Po pisanju črnogorskega spletnega portala Vijesti je osumljeni 22-letni Stanović v petek vstopil v stanovanje Lašmanove, s katero sta bila v ljubezenski zvezi. Kmalu je med njima prišlo do prepira, ki je prerasel v fizični obračun. Še več, Stanović naj bi prijel v roko nož in z njim po navedbah policije najmanj desetkrat zabodel Anastazijo.

Po zločinu so policisti blokirali ulice in na cestah postavili kontrole, vendar se je morilec zaenkrat izmuznil. Črnogorski mediji poročajo, da je osumljeni mladenič sin vodje mejne policije na Aerodromu Tivat.

In kaj pišejo mediji o žrtvi? Da je z ruskim potnim listom prišla v Črno goro pred nekaj leti, nekaj časa delala kot natakarica in nato zelo hitro obogatela kot (papirnata) direktorica podjetja Sea Trade, ki je pred tremi leti kupilo hotel Mimoza v Tivatu in tam zgradilo nov hotelski kompleks.