MAFIJSKI UMOR

Policisti preiskujejo estradnike in vplivneže

L.T. / Novice Svet24
23. 4. 2018, 19.24
Deli članek:

Policisti bodo zasliševali estradnike, ki so jih našli v imeniku ubitega razpečevalca drog.

Facebook
Radulović se je lani zaletel v Vučićev avtomobil, kmalu zatem je bil preiskan zaradi preprodajanja drog.

Srbska policija je v telefonskem imeniku Luke Radulovića, ki so ga prejšnji teden likvidirali v Beogradu, našla številke mnogo slavnih in vplivnih. Med njimi so pevec Aca Lukas, politik in visok funkcionar Demokratske stranke Radoslav Milojičić - Kena, Veljko Ražnjatović – sin pevke Svetlane Cece Ražnatović in vojnega zločinca Željka Ražnatovića – in še nekateri drugi.

Pri tem je policistom sumljivo, da je Radulović s svojimi stiki v telefonskem imeniku komuniciral s šifriranimi sporočili. Ti kontakti bi zato lahko pomagali pri preiskavi, je za Kurir povedal neimenovani vir iz policijskih vrst.

Primer Bentley

Radulović je širši javnosti postal znan septembra lani, ko je z vozilom znamke Bentley presekal kolono, v kateri se je peljal srbski predsednik Aleksandar Vučić. Mesec dni kasneje so ga aretirali zaradi suma, da je trgoval s prepovedano drogo. Tedaj je trdil, da je droga, ki so jo v hišni preiskavi našli pri njem, namenjena osebni uporabi, in ne preprodaji. Marca letos je Radulović priznal, da je drogo nameraval prodati, sklenil je sporazum s sodiščem, nakar je bil 9. marca izpuščen na prostost.