Grozljivi izsledki obdukcije

So našli razkosano truplo zvezdnice resničnostnega šova Fanni?

R.T.
17. 4. 2018, 18.51
Posodobljeno: 18. 4. 2018, 06.27
Deli članek:

Obdukcija razkosanega ženskega trupla, ki so ga v petek našli v Nežiderskem jezeru (Neusiedler See), je osvetlila nekatere grozljive podrobnosti krvavega dejanja.

VV
24-letno Fanni pogrešajo vse od novembra lani. Vse kaže, da so jo našli mrtvo.

Znanih je vse več podrobnosti o grozljivi najdbi v Nežiderskem jezeru. Kot smo poročali, so preiskovalci v petek našli trup ženske brez rok, nog in glave. Včeraj so nato našli še druge dele telesa. Odkrili so še, da je truplo v vodi ležalo več mesecev. Avstrijski mediji danes poročajo, da bi lahko šlo za truplo madžarske televizijske zvezdnice, manekenke in starlete Fanni, ki jo pogrešajo že vse od novembra lani.

Kdo je bila Fanni? 

Za 24-letno Fanni se je 20. novembra 2017 izgubila vsaka sled, v stanovanju v Budimpešti pa so na njen povratek zaman čakali njeni ljubljeni psi. Fanni po tem dnevu ni bilo več na spregled, njeni zaskrbljeni starši pa so izginotje prijavili policiji. Pojasnili so še, da je 24-letnica delala kot manekenka in dekle na poziv. Madžarska javnost jo pozna predvsem po nastopu v resničnostnem šovu »Resnični svet«. Po navedbah policije pa naj bi Fanni pred izginotjem s svojega bančnega računa dvignila veliko količino denarja. 

Madžarski preiskovalci so se kmalu po njenem izginotju osredotočili na njenega nekdanjega fanta, ki zaradi suma umora trenutno sedi v priporu, saj so v njegovem avtomobilu našli sledi krvi. To je v odsotnosti trupla tudi vso dokazno gradivo, ki ga imajo preiskovalci zoper 24-letnika, ki kakršen koli zločin več ta čas odločno zanika.

Analiza DNK

Starši pogrešane so madžarski policiji izročili pramen njenih las, da bodo njeno DNK lahko primerjali z DNK najdenega trupla. Analiza DNK v tem trenutku še ni končana, a bi najdba trupla, v kolikor gre za pogrešano 24-letnico, pomenila velik preobrat v preiskavi zoper osumljenega. Najdene dele trupla, zaenkrat jim je uspelo iz vode izvleči trup, glavo, dve podlakti brez dlani, spodnji del noge in stegno, proučujejo forenzični izvedenci v bolnišnici Kaiser Franz Josef na Dunaju. Jezero zdaj za ostalimi deli telesa, iščejo še dve dlani, stopalo in eno nogo, prečesavajo potapljači iz vrst avstrijske posebne enote Cobra, pristojni organi pa zaenkrat še niso potrdili, ali gre dejansko za pogrešano madžarsko starleto. 

Grozljive podrobnosti obdukcije 

Glede na prve izsledke obdukcije je bil zgornji del trupa odrezan pod prsnim košem. Roke so bile z ostrim predmetom odrezane pod komolci, pri čemer domnevno ni šlo za kotno brusilko, kot so sprva poročali mediji. Vse kaže na precej "strokovno" opravljeno delo. Madžarski mediji so med tem na dan prišli s teorijo, da bi Fanni lahko bila umorjena na rojstnodnevni zabavi, na kateri so zaklali in spekli prašiča ter na kateri je bil prisoten tudi izučen mesar, ki bi lahko vešče opravil to krvavo delo. Vsekakor bo o tem grozovitem dogodku več znanega v prihodnjih dneh.