Preplah

FOTO: V Sumlljivi pošiljki zrezek za Brgleza

T.L.
12. 4. 2018, 18.43
Posodobljeno: 12. 4. 2018, 19.02
Deli članek:

Policija je sporočilo prejela nekaj pred 11. uro.

Bobo
Sumljiva pošiljka.

Policijska uprava Ljubljana je danes nekaj pred 11. uro sprejela obvestilo o sumljivi pošiljki, ki so jo prejeli v prostorih državnega organa na Šubičevi ulici v Ljubljani.

Pošiljka je bila naslovljena na predsednika DZ Milana Brgleza. Na kraju so posredovali policisti, ki so zavarovali kraj in ploščad, zato je bila od 11.30 do 13. ure polovica vozišča Šubičeve ulice zaprta za promet in se je promet odvijal izmenično enosmerno.

Policisti so ugotovili, da je pošta v vložišče DZ prispela danes. Pošto je prevzela zaposlena, ki je ob prevzemu pisemske ovojnice v notranjosti zaznala sumljiv predmet. Pošiljke ni odpirala.

V kuverti je bil zapakiran zrezek, priloženo je bilo tudi podpisano pismo pošiljatelja, so sporočili ljubljanski policisti. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil.

Na inštitutu za mikrobiologijo veterinarske fakultete so ugotovili, da je test za antraks negativen. Sicer pa je bilo zaradi kontakta s pisemsko ovojnico med 10.30 in 15. uro v karanteni pet oseb, so še sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Bobo
Na Šubičevo prejeli sumljivo pošiljko.

Bobo
Gasilci na delu.