Pri Kuzarjevem Kalu

Našli so jo mrtvo v avtu ob gozdni cesti

M.K,
12. 9. 2017, 12.32
Posodobljeno: 12. 9. 2017, 14.36
Deli članek:

Nekaj minut po enajsti uri, so policisti na številko 113 prejeli klic občana, da je na cesti za Kuzarjev Kal v gozdu ob cesti opazil osebni avtomobil, v njem pa negibno voznico.

arhiv
Fotografija je simbolična.

Ob 11.08 je na cesti Novo mesto–Mirna Peč, pri naselju Daljni Vrh, občina Novo mesto, voznica z osebnim vozilom zaradi izgube zavesti zapeljala s ceste. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali mesto nesreče, s tehničnim posegom odprli vrata vozila in iznesli voznico ter na vozilu odklopili akumulator. Voznico so na kraju oživljali reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto, poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

Kljub oživljanju na kraju so lahko le ugotovili, da 72-letnici ni več pomoči. Policisti so o dogodku obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika in okrožnega državnega tožilca. Poškodb, ki bi lahko nastale v prometni nesreči in povzročile smrt niso ugotovili. Vzrok smrti bodo tako poskušali ugotovili s sanitarno obdukcijo.

Policisti so opravili ogled kraja in po prvih ugotovitvah ni sledov, ki bi kazale, da je prišlo do stika z drugimi vozilom, so sporočili s policijske uprave Novo mesto.